PS. POELMAN

PS. Poelman

Poelman is ruim 18 jaar geleden gestart met het maken van kwalitatieve hippe maar vooral trendy damesschoenen, door z’n passie voor schoenen en laarzen is PS. Poelman uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de schoenenwereld. PS. Poelman ontwerpen en vervaardigen complete collecties volgens de laatste trends. Hier kunnen ze gemakkelijk aan voldoen gezien ze beschikken over een in-house design afdelingen met eigen ontwerpers.

 

Poelman weet altijd weer een trendy damesschoenen collectie neer te zetten. Schoenene en laarzen gemaakt van leer, waardoor ze zich goed naar de voet vormen en lekker lopen, een feestje voor je voeten!

 

MiShoe verkoopt al jaren PS. Poelman omdat Poelman mode levert van hoge kwaliteit gemaakt van de mooiste materialen zoals leer, gevet leer, glad leer, nubuck, en suède. MiShoe stelt een PS.Poelman collectie samen uit de nieuwen damescollectie van Poelman waar alle populaire schoenentrends in zijn vertegenwoordigd als hippe sneakers, brogues, western laarzen en chelsea laarzen.


30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina