Levering
Onze doelstelling is om alles af te leveren binnen 5 werkdagen. Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben zal de
koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.
Als de verzending bij T.N.T aangemeld is ontvangt U een email met een Track&Trace link, u kunt uw zending dan volgen en wordt de zending thuis afgeleverd.

Door een bestelling te plaatsen bij MiShoe.nl, accepteert u onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden van de webshop en die van de winkel kunnen van elkaar verschillen. Hieraan zijn geen rechten aan te ontlenen ten opzichte van elkaar. De tarieven van de webshop en die van de winkels kunnen verschillen voor hetzelfde product. Hieraan zijn geen rechten aan te ontlenen ten opzichte van elkaar. MiShoe behoudt zich het recht om verschillende tarieven te hanteren in de winkel en in de webshop.

 

Betalingsmogelijkheden   

Er zijn momenteel 6 betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling.


Alle iDeal en creditcard betalingen worden afgehandeld door MultiSafepay. MultiSafepay is een Collecting Payment Service Provider (CPSP) waarbij je veilig via iDEAL of creditcard kunt betalen. IDEAL is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen mee ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, ING, Friesland bank en de SNS bank. Bij alle iDeal, betaalmethoden maken wij gebruik van MultiSafepay. Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Jouw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als MultiSafepay jouw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft krijgen wij een akkoord en gaan wij jouw bestelling verwerken. Je krijgt via mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat je het goede mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

 

Vooruitbetalen

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooruitbetaald per bank. Dit is een methode waarbij de koper het initiatief heeft. De koper geeft de opdracht tot het overboeken van het geld van zijn rekening naar die van de verkoper. Dit doet de koper via zijn eigen bank. Tevens bieden veel banken de mogelijkheid om telefonisch opdracht te geven tot het overboeken van het geld. Dat betekent, Vooruitbetaling per bank/giro; U ontvangt vanuit ons een email met de betalingsgegevens. Uw order wordt verzonden zodra de betaling in goede orde door ons is ontvangen. 


Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voordelen iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: iDEAL is net zo vertrouwd,
veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL Controle en overzicht op de betaling iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank.
 
Hoe werkt iDEAL?
 
U plaatst een bestelling bij MiShoe.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Selecteer iDEAL en dan uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Mocht er onverwacht een storing optreden met de iDEAL betalingen dan kunt u altijd het bedrag rechtstreeks naar ons overmaken op ING nummer NL69 INGB 0009195057 t.n.v. Proco International VoF te Aalsmeer onder vermelding van uw ordernummer.

 

Betaal na ontvangst                                   

De voordelen van achteraf betalen voor u: De meest veilige manier van betalenBinnen de gestelde betaaltermijn zelf kiezen wanneer er betaald wordt. Pas betalen zodra het bestelde product in goede staat ontvangen is. Veiliger en eenvoudiger dan "onder rembours". Er wordt niet aan de deur afgerekend en u kunt het product eerst bekijken. Eenvoudige betaalwijze. U hoeft geen bankpas en bankreader te gebruiken.


Bij betalen na ontvangst kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar MultiFactor B.V.

Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. Algemene voorwaarden Achterafbetalen.Voor uw gemak ontvangt u van ons ook een e-mail met een betaalkoppeling, waarmee u de factuur ook kunt betalen. FAQ / Contact Multifactor.

U dient dit vakje aan te klikken om aan te geven dat u akkoord gaat met de Algemene voorwaarden van MultiFactor B.V. Deze Algemene voorwaarden kunt u hier lezen.

Na ontvangst van jouw bestelling, heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Je ontvangt de factuur bij de bestelling en per email. Betaal je de rekening niet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, dan ontvang je per email een herinnering. Ontvangen wij na de herinnering het factuurbedrag nog niet, dan dragen wij de vordering over aan het MultiFactor B.V. Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn ook voor jouw rekening.

 

Bancontant/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontant / MisterCash:

Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank


Sofort DIRECTebanking

Deze methode is beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en enkele Belgische banken. Het Sofort systeem legt direct contact met uw bank waardoor u veilig kunt betalen.


De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Emscard, www.emscard.com

Visa en Mastercard.

 Naar Boven

 


Vezendkosten

Voor alle bestellingen boven € 39,99 is verzending gratis. Bij bestellingen met een orderbedrag onder de € 39,99 en afgeprijsde artikelen worden €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Als u meerdere artikelen in één keer plaatst, worden geen extra verzendkosten gerekend.
Vertraagde levering, wij streven er naar bestellingen binnen de aangegeven levertijd van 2 a 3 werkdagen te bezorgen.
Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bij verzending van bestellingen naar het buitenland worden altijd verzendkosten in rekeniging gebracht. De kosten van het verzenden naar het buitenland varieren per land, je kan dit terug vinden in het afrekenproces.

Bekijk de actuele status van uw bestelling in uw account. Niet leverbare artikelen, wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren.
Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan wordt u hier per e-mail over op de hoogte gesteld.
Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening.

 

Retourneren & ruilen nieuwe artikelen

Als het artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u het artikel binnen 14 dagen na leverdatum retourneren/ruilen via de winkel of retour zenden met bon/factuur, bij retourzendingen zonder factuur/bestelnummer wordt er € 5,00 in rekening gebracht voor het verwerken van de retour. Dit is alleen mogelijk bij producten die niet gedragen/gebruikt zijn en in originele onbeschadigde verpakking.

Wij raden u daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen.
Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt.
Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite.

Wij behouden ons het recht voor retourneringen die niet aan deze criteria voldoen, te weigeren.
Retour zenden is alleen mogelijk wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Retour zenden is voor eigen kosten u kunt alles over dit onderwerp hier vinden. www.postNL.nl of U kunt via de trac&trace mail een etiket downloaden die u op het pakket kunt bevestigen, Retour zenden: Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag teruggeboekt op uw rekening. Een terugboeking duurt maximaal 30 werkdagen. Bij ruilverzoek duidelijk het nieuwe artikel vermelden. 

 

Service & retournering gebruikte artikelen

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat U na aankoop een materiaal of productiefout ontdekt.
Ook dan staat MiShoe voor U klaar in de winkels of bij de: ln.eohSiM@ofni

De algemene garantie is alleen geldig met bon/betalingsbewijs en binnen 6 maanden na aankoop.
Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend paar of in overleg geld terug.
Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn :  zolen en hakken, kale neuzen bij kinderschoenen, kapotte ritsen, versiersels zoals gespen, franjes en studs, maar ook andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Naar Boven

Retouradres:

MiShoe
Aalsmeerderweg 243E
1432CM Aalsmeer

 
Copyright

Alle rechten voorbehouden. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te kopiëren anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy zonder schriftelijke toestemming van MiShoe .
Het is niet toegestaan deze site te framen.
Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van MiShoe , tenzij anders aangegeven.
Zonder schriftelijke toestemming van MiShoe is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken

Privacy


MiShoe respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
MiShoe
zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

MiShoe gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.
Om het winkelen bij MiShoe zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling op.
Zo kunnen wij nieuwsbrieven personaliseren met voor u interessante onderwerpen.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties, als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar:
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

MiShoe verstrekt derden geen persoonlijke gegevens:
MiShoe zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen/verhuren en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de onze privacy beleid, dan kunt u een e-mail sturen naar ln.eohSiM@ofni . Wij helpen u dan graag verder.Naar Boven